Een beweegtuin.

Een beweegtuin.

Een beweegtuin?
Beweegtuin: Een beweegtuin is een plek in een park of plantsoen waar plaats is voor beweegtoestellen. Een beweegtuin geeft Achtervelders de mogelijkheid buiten in beweging te zijn en biedt tegelijkertijd ruimte om elkaar te ontmoeten.
Doel Beweegtuin: Door middel van het inrichten van een beweegtuin meer Achtervelders van alle leeftijdscategorieën buiten in beweging te krijgen en tegelijkertijd ruimte te bieden om elkaar te ontmoeten.
Met andere woorden : Het mogelijk maken van een beweegvriendelijke omgeving, die stimuleert, faciliteert en jongeren en ouderen verleidt om te sporten, bewegen, spelen, verplaatsen en ontmoeten.
DAVA, Joy Sport, LeusdenFit, Dorpsraad en de Heelkom hebben de handen in een geslagen om samen een beweegtuin te realiseren.
Vraag is allereerst of Achtervelders van alle leeftijden een beweegtuin zien zitten. Immers alleen als er behoefte is aan een beweegtuin heeft het ook zin een beweegtuin in te richten.
Drie zaken zijn daarbij van belang t.w.:
A. Een plek in Achterveld om te spelen, sporten en recreëren
B. Er is georganiseerde aanbod en ondersteuning bij het gebruikmaken van de diverse toestellen.
C. Beheer van de tuin; er is sprake van toezicht en onderhoud.
Om hierover duidelijkheid te krijgen is een enquête opgesteld:
Laat ons weten wat u ervan vindt!
Werkgroep Beweegtuin
Enquête Beweegtuin Achterveld
Enquête Beweegtuin Achterveld
Beweegtuin: Een beweegtuin is een plek in een park of plantsoen waar plaats is voor beweegtoestellen. Een beweegtuin geeft Achtervelders de mogelijkheid buiten in beweging te zijn en biedt tegelijkertijd ruimte om elkaar te ontmoeten. Doel Beweegtuin: Door middel van het inrichten van een Beweegtuin…
Enquête Beweegtuin Achterveld