Visie

Visie

Wij zijn een gezellige praktijk in een kleine dorpsgemeenschap. Maar ondanks dat willen wij ons wel groot op de kaart zetten en met onze kennis van zaken en persoonlijke benadering de kwaliteit van leven voor cliënten zo optimaal mogelijk maken en/of behouden.

Onze cliënten bieden we adequate hulp die aansluit bij de diverse hulpvragen. Door onze regelmatige bijscholingen hebben we up-to-date-kennis van zaken en oog voor detail.

We willen een prettige werkplek zijn voor de medewerkers, waar ruimte is voor persoonlijke groei en tijd voor vakinhoudelijk en informeel contact.

Daarnaast zijn we een enthousiast team, dat graag multidisciplinair werkt in gezondheidscentrum de Heelkom. Ook buiten onze Heelkom muren hebben we veel contacten met andere zorgverleners. Met z’n allen hebben we veel liefde voor ons vak en proberen ons goed in te leven in uw specifieke situatie. Daarbij weten we ons gesteund door onze gastvrouw, die u met veel enthousiasme te woord staat aan de telefoon en in de oefenzaal.