Hessenweg afgesloten!

Hessenweg afgesloten!

 

 

Maandag 15 april starten de werkzaamheden voor de eerste fase van de herinrichting van de Hessenweg in het centrum van Achterveld. Vanaf de kruising Pater Stormstraat/ Koningin Julianaweg tot halverwege Julianastaete /de Spar wordt de Hessenweg maandag vanaf 7:00 uur afgesloten voor doorgaand verkeer. De afsluiting duurt naar verwachting tot begin juni.

Doorgaand verkeer wordt omgeleid via de A30, A1, A28. Voor lokaal verkeer geldt een omleidingsroute via de Ruurd Visserstraat en Pater Stormstraat. Fietsers en voetgangers kunnen via het voetpad langs de werkzaamheden. Het parkeerterrein voor Spar Schouten en Brouwer Woninginrichting is vanuit de richting Barneveld via de Hessenweg bereikbaar.

De totale herinrichting duurt tot juli 2020. Vanaf de Helweg tot voorbij Hessenweg 150 –152 worden in verschillende fases de riolering, de rijweg en de trottoirs vervangen.

De werkzaamheden zijn te volgen op de app Hart van Achterveld, gratis te downloaden in de app- of playstore. Vragen stellen kan ook via deze app. Of door te mailen of bellen met omgevingsmanager Marco Helmich van Van Schoonhoven Infra via mailadres hartvanachterveld@vanschoonhoveninfra.nl of telefoonnummer 06- 53377815.