Maatregelen Covid 19 – update dinsdag 24 maart

Maatregelen Covid 19 – update dinsdag 24 maart

Vanaf vandaag zijn de maatregelen om verspreiding van het nieuwe coronavirus in te perken nog verder aangescherpt. Hierdoor zijn wij voorlopig grotendeels gesloten voor fysiotherapeutische behandelingen.
Hierop waren we al enigszins voorbereid. Wij willen u natuurlijk zo goed mogelijk blijven helpen en daarom is onze werkwijze nu als volgt:

– De praktijk blijft telefonisch en per mail goed bereikbaar. U kunt ons dus zoals gewoonlijk bellen of mailen met uw vragen en voor advies.
Mailadres: fysiotherapie.achterveld@heelkom.nl
Telefoonnummer: 0342-451542, bij geen gehoor: 06-30113128

– Wij maken met alle patiënten persoonlijk afspraken over het wel of niet onderbreken van de fysiotherapeutische behandeling.

– Sommige fysiotherapeutische consulten kunnen worden omgezet naar videoconsulten of telefonische consulten.

– Waar mogelijk krijgt u een persoonlijk op u afgestemd online-oefenprogramma, dit krijgt u na instructie per mail opgestuurd.

– Ook voor nieuw aangemelde patiënten wordt zo mogelijk een videoconsult of telefonisch consult ingepland.

– Alleen in noodzakelijke gevallen is het voor ons nog mogelijk om face-to-face-zorg te verlenen. Dit gebeurt alleen na overleg met en goedkeuring door uw huisarts of specialist. U heeft dan een verwijsbrief nodig die na 23-3 uitgeschreven is.

Wij houden uw op de hoogte via onze website/facebook.

Graag willen wij jullie allemaal adviseren om te BLIJVEN BEWEGEN. Bewegen is goed voor het lichaam en de geest, maar ook om je weerstand op peil te houden.

Team fysiotherapie Achterveld
Bartho Nuijens
Djoeke Saaltink
Elmar Zijl
Henriëtte Stemerdink
Jacqueline van Lobenstein
Monique van den Hengel
Sandra Voskuilen