Monique Blom

Mijn naam is Monique Blom. Sinds maart 2023 ben ik werkzaam bij fysiotherapie Achterveld op de donderdag en vrijdag. In 2018 ben ik afgestudeerd als oefentherapeut Cesar aan de hogeschool in Utrecht. Oefentherapie Cesar is een paramedische behandelmethode, gericht op behandeling en voorkoming van klachten ten gevolge van een onjuist houdings- en bewegingspatroon. Naast algemeen oefentherapeut behandel ik ook mensen met Parkinson en ben ik tevens slaap oefentherapeut.

Naast mijn werk als oefentherapeut werk ik mee in het bedrijf van mijn ouders; zorgboerderij Blommendal en zorgcamping de Ruif. Samen met mijn broer nemen wij over 5 jaar het bedrijf over. Naast deze werkzaamheden heb ik ook nog een eigen bedrijf waar ik paardrijlessen aan kinderen met en zonder een beperking geef. Ook geef ik aan een groepje gemotiveerde ruiters 1x per week fittraining.

Met mijn eigen paard ben ik tevens actief in de wedstrijdsport. Naast paardrijden doe ik ook graag aan hardlopen, wandelen en lees ik graag.

Tot ziens in de praktijk!

Specialisatie

Oefentherapie Cesar

ParkinsonNet

Slaaptherapie

 

Aanwezig

do: 08:30 – 18:00

vr: 08:30 – 18:00